FOODBLOGEVENT augustus 2013

Wat waren M. en ik vereerd toen we het bericht van Ona Pona  lazen. Lekker Happen was de winnaar geworden van de spreadwedstrijd! En dat met al die andere smakelijke inzendingen. Fijn dat de hartige-zoete spread haar kon overtuigen! Echt super! Maar dan begint het nadenken voor het nieuwe thema… We wilden graag een breed thema dat veel mensen aanspreekt, waarbij de drempel niet hoog ligt en waarbij iedereen wel iets leuks kan verzinnen naar zijn of haar smaak! Omdat de temperaturen de laatste weken nogal tropisch zijn… bedachten wij voor deze zomerse maand het thema:

foodblogevent

Dat fruit niet alleen als dessert gebruikt kan worden, mogen jullie deze maand tonen! We kijken al uit naar een fruitige salade, een heerlijke fruitsmoothie of een lekker hoofdgerechtje met het heerlijkste stukje (zomer)fruit!  Of misschien kun jij wel een leuk voorgerechtje verzinnen? Verras ons!

Hopelijk doen jullie massaal mee! Veel succes (en vooral heel veel kookplezier) ! Zo kun je meedoen:

  • Verzin een lekker en creatief hapje (of een grote hap!) met fruit!
  • Zet het recept op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent augustus 2013. Plaats ook een link naar deze blogpost.
  • Post hier een reactie en zet er ook de link bij naar je recept op jouw blog.
  • Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@lekkerhappen.com met je naam, recept en foto.
  • Meedoen kan tot en met 31 augustus 2013. Begin september maken we de winnaar bekend op dit blog, Facebook en Twitter.

Ook leuk!

  • Stuur Lekker Happen een tweet met daarin de link naar je recept en vermelding dat het voor het Foodblogevent Augustus 2013 is.
  • Laat iedereen op Twitter (gebruik de tag #foodblogevent) en Facebook weten dat je meedoet en moedig anderen aan ook mee te doen!
Advertentie

20 gedachtes over “FOODBLOGEVENT augustus 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s