Ingrediënten:
- 500 gram gemengde salade
- 150 gram wortelrasp
- 1 ui, in fijne ringen
- 15 kleine tomaatjes
- 400 gram kipfilet, blokjes
- 150 gram geitenkaas, Chavroux (rolletje)
- 80 gram rozijntjes
- 50 gram walnoten
- 2 eetlepels vloeibare honing
- olijfolie
- balsamico-azijn
- 1 tl kerriepoeder
- Italiaanse kruidenmix
- peper
- zout
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe ondertussen de tomaatjes in een ovenschaal. Druppel er olijfolie overheen en strooi er wat zout over en een beetje Italiaanse kruidenmix. Zet de tomaatjes een 10-tal minuten in de oven. Totdat het velletje barst.
- Bak ondertussen de kippenblokjes aan in wat olijfolie. Kruid ze met wat peper, zout en kerriepoeder. En een klein beetje Italiaanse kruidenmix.
- Snijd de geitenkaas in dikkere plakjes, ik haalde zo’n 6-7 plakjes uit het rolletje kaas. Leg dit in een ovenschaaltje en plaats die onder de grill voor een paar minuten.
- Doe sla en worteltjes op je bord, doe er een beetje balsamico-azijn over. Doe er wat uienringen op. Leg er tomaatjes en kippenblokjes op. Bestrooi met walnoten en rozijnen. Leg de tomaatjes erbij en tenslotte het geitenkaasje. Doe hierover nog wat honing.