Vorige week bezochten we het drielandenpunt in Vaals.
Na onze klim op de Boudewijntoren hadden we zin in een klein hapje.
Taverne ‘de Grenssteen’ ligt op deze toeristische plek.
Heel druk was het niet op deze maandagmiddag.
De Grenssteen is wat authentieker ingericht met ouderen metalen reclameborden, bewaarblikken…
De menukaart bestaat uit broodjes, soep, salades, warme vlees- en visgerechten (waaronder het Limburgse zuurvlees), pasta’s, pannenkoeken en wat dessertjes.
We bekijken de kaart terwijl onze drankjes bezorgd worden en bestellen ons eten.
We beginnen met een aspergesoep. De soep smaakt lekker, stukjes asperge erin en vier stukjes stokbrood (bruin en wit) met een kuipje roomboter.
Heerlijk kopje soep!
Na een tijdje komt ons warme gerechtje…we gaan voor de bourgondische kroketten. Ik bestel deze met brood, Martijn met frietjes.
De kroketten zijn stevig en lekker van smaak. Ze worden geserveerd met een kommetje mosterd en wat salade. De dressing hierop smaakt goed.
Wel verrassend dat het brood als stokbrood wordt gegeven. Dat zag ik niet vaak. Het stokbrood had wel even ingesneden mogen worden.
Lekker!
– mooie-prijs kwaliteit
– goed van smaak
Niet zo lekker!
– een doorgesneden stokbroodje zou praktischer zijn of een scherper mes
Taverne de Grenssteen, Viergrenzenweg 97, Vaals