Pastasalade

pastasalade

Ingrediënten:

  • 500 gram fusilli
  • 1  gerookte kipfilet
  • 1 potje zilveruitjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 125 gram spekreepjes, gerookt
  • 1 blikje maïs
  • 1 blikje doperwten
  • 1 blikje kidneybonen
  • 100 ml yoghurtdressing
  • 1 mespuntje kerriepoeder
  • twee eetlepels tomatenketchup
  • 1 mespuntje knoflookpoeder
  • zout
  • peper
  • Italiaanse kruiden

Bereiding:

  • Kook de pasta beetgaar en spoel hem goed koud.
  • Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
  • Bak het spek uit en voeg op het laatst de kipfilet toe. Laat deze even meebakken. Laat hem daarna uitlekken en afkoelen.
  • Snijd de paprika’s in stukjes en doe de overige ingrediënten in een kom om te mengen.
  • Maak van de yoghurtdressing en de tomatenketchup een saus en breng deze op smaak met de kerriepoeder en knoflookpoeder.
  • Meng de pasta met de ingrediënten en breng deze op smaak met de dressing, zout, peper en Italiaanse kruiden.

Voor de beste smaak: Laat hem nog een uur in de koelkast op temperatuur komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s