Ingrediënten:
- 500 gram fusilli
- 1 gerookte kipfilet
- 1 potje zilveruitjes
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 125 gram spekreepjes, gerookt
- 1 blikje maïs
- 1 blikje doperwten
- 1 blikje kidneybonen
- 100 ml yoghurtdressing
- 1 mespuntje kerriepoeder
- twee eetlepels tomatenketchup
- 1 mespuntje knoflookpoeder
- zout
- peper
- Italiaanse kruiden
Bereiding:
- Kook de pasta beetgaar en spoel hem goed koud.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
- Bak het spek uit en voeg op het laatst de kipfilet toe. Laat deze even meebakken. Laat hem daarna uitlekken en afkoelen.
- Snijd de paprika’s in stukjes en doe de overige ingrediënten in een kom om te mengen.
- Maak van de yoghurtdressing en de tomatenketchup een saus en breng deze op smaak met de kerriepoeder en knoflookpoeder.
- Meng de pasta met de ingrediënten en breng deze op smaak met de dressing, zout, peper en Italiaanse kruiden.
Voor de beste smaak: Laat hem nog een uur in de koelkast op temperatuur komen.