Eiersalade

eiersalade

Ingrediënten:

  • 5 eieren
  • 1 halve ui, fijngesnipperd
  • 3-4 eetlepels mayonaise (light)
  • 1 koffielepel gedroogde peterselie
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de eieren in 10 minuten hard. Dompel ze daarna in koud water en laat afkoelen.
  • Prak de eieren fijn in een kom.
  • Voeg de mayonaise toe en roer deze door de eieren.
  • Voeg de kerrie en peterselie toe.
  • Kruid af met peper en zout.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s