Ingrediënten:
- 400 gram kipfilet
- 400 gram mexicaanse groentemix
- 2 rode paprika
- 2 uien
- 400 ml kokosmelk
- 4 koffielepels groene currypasta (Thai Kitchen)
- peper
- zout
- 1 koffielepel kerrie
- olijfolie
- 1,5 koffielepel maïszetmeel
Bereiding:
- Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
- Snij de paprika in dunne blokjes. Snipper de ui fijn.
- Verwarm een pan met wat olijfolie. Bak de ui glazig aan.
- Voeg de kip erbij. Laat even aanbakken en voeg de groentemix en paprikablokjes toe. Roer goed om.
- Voeg dan de kokosmelk en currypasta toe. Ook het kerriepoeder. Laat het geheel een 8-10 minuten zacht pruttelen.
- Kruid wat bij met peper en zout.
- Indien de saus nog wat te dun is. Neem een beetje water, roer de maïszetmeel erdoorheen. Doe dit bij de saus en roer goed.