Haverkoekjes met banaan en chocolade

Na het bekijken van Brenda’s receptje maakte ik dit receptje na maar voegde nog wat dingen toe.
Zo wordt het niet gezonder maar het smaakt gelukkig wel.

haverkoekjes met banaan en chocolade

 

Ingrediënten:

  • 125 g havervlokken
  • 100 g crunchy ontbijtgranen tropical fruits van Jordans
  • 3 eetlepels honing
  • 50 gram melkchocolade
  • 3 rijpe bananen

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Meng de havervlokken en de crunchy ontbijtgranen in een mengkom.
  • Prak de bananen met een vork in een ander kommetje. Voeg ze dan bij de havervlokken en roer dit goed door elkaar.
  • Schraap met een mesje of keukenschaar melkchocolade tot chocoladeschilfers. Doe dit ook in de mengkom.
  • Voeg dan nog honing toe. Meng dit goed.
  • Maak nu hoopjes van het mengsel op de bakmat. Duw het een beetje platter tot een rond hoopje.
  • Bak het geheel zo’n 40 minuten in de oven (voor koekjes met een diameter van 7-8 cm).

 

2 gedachtes over “Haverkoekjes met banaan en chocolade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s