Na het bekijken van Brenda’s receptje maakte ik dit receptje na maar voegde nog wat dingen toe.
Zo wordt het niet gezonder maar het smaakt gelukkig wel.
Ingrediënten:
- 125 g havervlokken
- 100 g crunchy ontbijtgranen tropical fruits van Jordans
- 3 eetlepels honing
- 50 gram melkchocolade
- 3 rijpe bananen
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Meng de havervlokken en de crunchy ontbijtgranen in een mengkom.
- Prak de bananen met een vork in een ander kommetje. Voeg ze dan bij de havervlokken en roer dit goed door elkaar.
- Schraap met een mesje of keukenschaar melkchocolade tot chocoladeschilfers. Doe dit ook in de mengkom.
- Voeg dan nog honing toe. Meng dit goed.
- Maak nu hoopjes van het mengsel op de bakmat. Duw het een beetje platter tot een rond hoopje.
- Bak het geheel zo’n 40 minuten in de oven (voor koekjes met een diameter van 7-8 cm).
Goed om te horen dat je er iets lekkers van hebt weten te maken 🙂
Hmmm lijkt me lekker! Zou ze graag eens proeven 😉