Pangasiusfilet met parmaham

pangasiusfilet met parmaham

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 pangasiusfilets
  • olijfolie
  • tijm
  • 8 grote plakken Parmaham
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Doe een beetje olijfolie in een braadslee.
  • Leg de vis erin. Bestrooi met tijm. Wrijf het een beetje in met je vingers.
  • Bestrooi nog even met wat peper en zout.
  • Draai dan per vis 2 plakken ham errond.
  • Besprenkel met wat druppels olijfolie.
  • Zet de een 10-15 minuten in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s