Pangasiusfilet met parmaham

pangasiusfilet met parmaham

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 pangasiusfilets
  • olijfolie
  • tijm
  • 8 grote plakken Parmaham
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Doe een beetje olijfolie in een braadslee.
  • Leg de vis erin. Bestrooi met tijm. Wrijf het een beetje in met je vingers.
  • Bestrooi nog even met wat peper en zout.
  • Draai dan per vis 2 plakken ham errond.
  • Besprenkel met wat druppels olijfolie.
  • Zet de een 10-15 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s