Wortelsoep

wortelsoep 2

Ingrediënten:

  • 2 kg wortels
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 dikke ui
  • 400 ml kokosmelk (blik)
  • 2,5 l water
  • 3 bouillonblokjes (groenten)
  • braadboter

Bereiding:

  • Schraap de wortels en snij ze in schijfjes.
  • Snij de knoflook heel fijn.
  • Snij de ui grof.
  • Verwarm een pot met wat boter. Stoof de ui en knoflook even aan. Voegt dan de wortels toe.
  • Voeg water en de bouillonblokjes toe. Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de wortels gaar zijn.
  • Voeg de kokosmelk toe. Roer goed. Mix dan het geheel met de staafmixer.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s