Het (tweede) kerstdagmenu

De kerstdagen zijn alweer voorbij.  Wat gaat het toch snel!
Op kerstavond gingen we gourmetten, al 20 jaar een vaste traditie.
Maar op tweede kerstdag maakten mijn vriend en ik een wat uitgebreider menu dan gewoonlijk.
Op kerst maakten we alvast de tomatensoep, kwarktaart en goulash zodat we de dag zelf iets minder werk hadden.

We begonnen met een glaasje met gerookte zalm en een kruidenmousse.

kerst1

Als voorgerechtje een tomatensoep met balletjes.

kerst2

Als hoofdgerecht goulash met puree en spruitjes.

kerst3

Als nagerecht een punt bosvruchtenkwarktaart.

kerst4

Alvast fijne eindejaarsfeesten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s