Een pittige curry…
Ingrediënten (voor 3 stevige eters):
- 375 gram langkorrelrijst
- 3 eetlepels gele currypasta
- 1 winterpeen
- 1 mango
- 1 kleine broccoli
- 800 gram rundergehakt
- bakboter
Bereiding:
- Snij de mango in stukjes.
- Snij de winterpeen schuin in schijfjes. Kook de winterpeen een viertal minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud water.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes een viertal minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud water.
- Kook de rijst volgens de verpakking. Giet dan af.
- Verwarm de pan en bak het gehakt rul in wat boter. Voeg de currypasta toe met de kokosmelk. Roer goed om en laat een vijftal minuten sudderen.
- Voeg dan de wortelen en broccoli toe. Roer even goed om.
- Voeg dan de mango toe. Roer even om.
Serveer dit gerechtje met de rijst. Je kan dit gerechtje ook met naanbrood eten.