Tagliatelle met noten en gedroogd fruit

Dit gerecht kwam ik tegen op Caroline haar blog. Blijkbaar komt het recept oorspronkelijk van Dorie Greenspan. Het viel me vooral op omdat het zo anders was. Dus heb ik het even uitgeprobeerd in mijn eigen vereenvoudigde versie.

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 300 gram tagliatelle
  • boter
  • 25 gram pistachenoten (ongezouten)
  • 25 gram pecannoten
  • 25 gram amandelschaafsel
  • 25 gram walnoten
  • 25 gram cashewnoten
  • 6 droge vijgen (AH, uit Turkije)
  • 4 droge abrikozen (AH, uit Turkije)
  • 40 gram rozijnen
  • peper en zout

Bereiding:

  • Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
  • Hak de noten en vruchten fijn.
  • Laat boter smelten in een pan.
  • Voeg het noten-en vruchtenmengsel toen en roer zo’n 3-4 minuten.
  • Giet de tagliatelle af en roer het bij het noten- en vruchtenmengsel.
  • Werk af met peper en zout.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s