Tagliatelle met garnalen

Een snelle pasta met scampi’s.

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 300 gram tagliatelle (groene en witte van AH excellence)
  • 1 rode paprika
  • 1 grote ui
  • 4 lenteuitjes
  • 12 scampi’s uit de diepvries (ontdooid)
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking
  • Snij de ui en paprika fijn. Snij de lenteuitjes in ringen.
  • Verwarm de pan met olijfolie en bak de ui glazig.
  • Voeg de paprika toe. Roer zo’n 3-tal minuten.
  • Voeg de lenteuitjes toe en roer nog enkele minuten.
  • Voeg de tomatenblokjes toe. Laat goed sudderen.
  • Voeg de scampi’s toe en roer zo’n 2 minuten.
  • Kruid bij met peper en zout.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s