Tagliatelle met garnalen in kerriesaus

Mijn vriend eet graag tagliatelle met garnalen in kerriesaus. Dit wilde hij thuis ook eens maken en zo probeerden wij dit uit. Eenvoudig, makkelijk maar wel lekker!

Ingrediënten voor 3-4 personen:

  • 250 gram grote garnalen uit de diepvries
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gr  tagliatelle (groene en witte mixverpakking)
  • 1 ui
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 2 pakjes kerriesaus bij groenten (Knorr)
  • 500 ml melk

Bereiding:

  • Ontdooi de garnalen.
  • Kook de pasta volgens de verpakking in zoutig water.
  • Snij de ui in halve ringen.
  • Verwarm de pan met olijfolie. Doe de ui erbij en laat aanfruiten.
  • Hou de ui apart en bak de garnalen met de geperste knoflook. Doe dit een 2-tal minuten op een hoog vuurtje.
  • Los de pakjes kerriesaus op in de melk en verwarm in een pannetje.
  • Spoel de pasta even en voeg de kerriesaus, garnalen en uien toe. Meng alles goed.
Advertentie

2 gedachtes over “Tagliatelle met garnalen in kerriesaus

  1. Nell zegt:

    Yes, gevonden, de saus uit het pakje! Een simpele kerriesaus is echt zó gemakkelijk te maken, Daisy! Rouxtje maken (gelijke delen boter/bloem), koude bouillon of melk erbij en pruttelen maar. Uitje met kerrie aanbakken, erdoor doen. Maar natuurlijk heeft Michel Roux nog veel betere ideeën op dit gebied 😉
    Ik heb je overigens bij mijn links gezet, zie “ik schuif regelmatig aan bij”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s