Een snelle pasta maar toch heerlijk!
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 650 gram spirelli (gekleurde)
- 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light
- 4 bosuitjes, gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes
- 300 gram scampi’s (diepvries), ontdooid en gepeld
- 200 gram hamreepjes julienne
- 1 eetlepel paprikapoeder
- peper
- zout
- olijfolie
Bereiding:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Neem een pan met olijfolie en bak de scampi’s lichtjes. Hou dan warm.
- Verhit een pan met olijfolie. Doe de groenten erin. Roer voor een 3-tal minuten.
- Doe de hamreepjes erbij. Roer voor een 2-tal minuten.
- Voeg de scampi’s toe bij de groenten.
- Doe de Boursin erbij. Goed roeren. Voeg peper, zout en paprikapoeder toe.
- Goed mengen met de pasta.