Spirelli met scampi’s

Een snelle pasta maar toch heerlijk!

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 650 gram spirelli (gekleurde)
  • 1 potje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light
  • 4 bosuitjes, gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 300 gram scampi’s (diepvries), ontdooid en gepeld
  • 200 gram hamreepjes julienne
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Neem een pan met olijfolie en bak de scampi’s lichtjes. Hou dan warm.
  • Verhit een pan met olijfolie. Doe de groenten erin. Roer voor een 3-tal minuten.
  • Doe de hamreepjes erbij. Roer voor een 2-tal minuten.
  • Voeg de scampi’s toe bij de groenten.
  • Doe de Boursin erbij. Goed roeren. Voeg peper, zout en paprikapoeder toe.
  • Goed mengen met de pasta.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s