Spirelli met boursin en ham

Hier een receptje voor een pasta met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden. Ik zag dat ik de lightversie had genomen in de supermarkt. Maar dat proef je er zeker niet aan!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400 gram gekleurde spirelli
  • 3 bosuitjes, gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1/2 courgette, in blokjes
  • 200 gram hamreepjes julienne
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 50 ml water
  • 250 ml Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light (1 potje)

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de verpakking. Afgieten als hij klaar is.
  • Verhit een pan met olijfolie. Doe de groenten erin. Roer goed om voor een 3-tal minuten.
  • Doe de hamreepjes erbij.
  • Roer de Boursin erdoor. Doe er 50 ml water bij. Goed roeren voor een 5-tal minuten.
  • Goed op smaak brengen met peper en een beetje zout.
  • Roer de pasta door de saus.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s