Spaghetti Bolognaise

Mijn vriend heeft vaak zin in pasta. Zaterdag hebben we nog eens de klassieker klaargemaakt:  spaghetti bolognaise. Voor deze gebruikten we wel een pakje en voorgesneden groentjes om het tempo te verhogen.

Ingrediënten voor 4 personen (goede eters):

  • 1 kg AH spaghetti pak
  • 250 g AH macaroni/spaghettigroenten
  • 1 kleine courgette
  • zout, nootmuskaat, paprikapoeder en peper uit een potje
  • 10 g verse platte peterselie
  • 12 g verse bieslook
  • teentje knoflook, fijngeperst
  • 1 pakje Honig mix Spaghetti Bolognaise
  • 800 g gemengd gehakt
  • 1 grote zoete ui
  • gemalen jonge kaas

Bereiding:

  • Snij de ui en courgette in fijne stukjes.
  • Zet ondertussen water op voor de pasta.
  • Bak de ui lichtjes en voeg het gehakt toe. Voeg meteen de peper, zout, paprikapoeder en de knoflook toe. Bak het gehakt lichtjes bruin.
  • Voeg de groentenmix toe met de courgette. Laat alles zacht worden terwijl de pasta kookt.
  • Voeg de Honig mix toe met 500 ml water. Wacht tot de saus goed dik wordt.
  • Voeg nu de verse kruiden toe.
  • Werk af met wat gemalen kaas en een stukje peterselie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s