Salade met brie, appel en spekjes

Ik las op verschillende blogs iets over de Cardini’s Caesar dressing. Nu was ik wel benieuwd. Zelf ben ik geen liefhebber van de zoutige smaak van ansjovis. Daarom koos ik voor de Cardini’s Honey Mustard dressing. Een lichtzoete smaak van de honing maar ook wat pittigheid door de mosterd. De dressing heeft een volle smaak en heeft een goede dikte. Hij werd goedgekeurd! Ik ben nochtans niet vlug te overtuigen van sausjes uit een potje. De smaak is vaak net niet mijn smaak. Deze dus wel! Ideaal bij een salade, zoals deze onderstaande en lekker makkelijk! Daar hou ik van.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Cardini’s Honing Mosterd dressing
  • krop ijsbergsla
  • 120 gram brie
  • 100 gram ontbijtspek
  • 40 gram walnoten
  • 1 grote lichtzoete appel  (Braeburn)

Bereiding:

  • Snij de ijsbergsla in stukken.
  • Snij de brie in stukjes.
  • Snij de appel in kleine stukjes. Eventueel even besprenkelen met wat citroensap tegen het bruin worden.
  • Snij het spek in kleine reepjes en bak in een hete pan.
  • Snij de walnoten in kleine stukjes.
  • Voeg alle ingrediënten samen tot een salade.
  • Doe er nog wat honing mosterd dressing over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s