Pittige kippenreepjes

Vandaag maakte ik een pittig gerechtje met kip. Hierbij at ik gele rijst en een stukje naanbrood.

Ingredienten:

  • 750 gram gemarineerde kippenreepjes
  • 1 groene en oranje paprika
  • 3 bosuitjes
  • 1 grote ui
  • 1 blik mais
  • 1 blik ananasstukjes
  • Casa Fiesta Fajita mix
  • braadboter
  • 100 ml water

Bereiding:

  • Snij de paprika’s in reepjes.
  • Snij de bosuitjes in ringetjes.
  • Snij de ui in blokjes.
  • Laat de paprika’s, bosuitjes en ui lichtjes bruin bakken in wat boter.
  • Voeg de kippenreepjes toe en bak deze gaar.
  • Zet voor een 5-tal minuten het deksel op de pan.
  • Voeg dan nog een blikje mais en ananasstukjes toe.
  • Los de kruidenmix op in 100 ml water.
  • Voeg de kruidenmix toe aan de groenten en kip. Laat de saus nog 3 minuten binden.

Serveer dit met gele rijst en naanbrood. Ik koos het mini naanbrood, knoflook en koriandersmaak.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s