Pepernotencake

Ingrediënten:

  • 150 gram boter
  • 150 gram bruine basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 50 gram water
  • 150 gram cakemeel
  • afgestreken eetlepel speculaaskruiden
  • 100 gram pepernoten

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180 graden voor.
  • Mix de boter mals en mix er de suiker door.
  • Voeg de eieren één voor één toe. Goed mixen.
  • Voeg het water, de bloem en de speculaaskruiden toe. Mix alles voor 2 minuten op een hoge stand.
  • Spatel er de pepernoten door.
  • Vet de bakvorm in. Giet het beslag erin.
  • Zet het voor een uurtje in de oven.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s