In het kookboek ‘Nigella Express’ van Nigella Lawson stond het recept voor pizza met naanbrood. Aangezien ik nog wat restjes had van kaas, champignons en wortels… heb ik die maar eens uitgeprobeerd.
Hoeveelheden wel een tikkeltje aangepast.
Ingrediënten (voor 4 stukken):
- 4 grote champignons
- 1 kleine ui
- 1 wortel
- 50 gram pittige gemalen kaas
- 4 naanbroodjes
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 lepel gedroogde tijm
Bereiding:
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Leg bakpapier op een bakplaat. Leg de naanbroodjes op bakpapier.
- Doe een laagje tomatensaus met enkele tomatenblokjes op de naanbroodjes.
- Snij de champignons in schijfjes. Verdeel ze over het naanbrood.
- Snij de ui in blokjes. Verdeel ze over het naanbrood.
- Snij de wortel in dunne schijfjes. Verdeel ze over het naanbrood.
- Strooi de gemalen kaas over het naanbrood.
- Bestrooi nog met tijm.