Dit keer een kip met kerrie-kokos. Een makkelijk receptje en ook nog eens snel klaar! Hij was lekker maar iets meer pit had voor ons wel gemogen. Voor wie van meer pit houdt, kan er wat scherpere kerriepoeder bijdoen.
Ingrediënten voor 3 personen:
- 700 gram kipfiletreepjes
- 250 ml kokosmelk
- 200 gram peultjes
- 1 gele paprika
- 6 grote champignons
- 3 eetlepels kerrie
- olijfolie
Bereiding:
- Snij de paprika in grove stukken.
- Snij de champignons in schijfjes.
- Verwarm de pan met olijfolie. Bak de kipfilet erin. Roer voor een 3-tal minuten.
- Voeg de peultjes, champignons en paprika toe. Laat een 6-tal minuten bakken. Roer regelmatig om.
- Voeg de kerrie toe. Roer goed.
- Voeg de kokosmelk toe. Roer goed voor een 2-tal minuten.
Errugh lekker lijkt me! Ga hem vanavond proberen!!