Kip met kerrie-kokos

Dit keer een kip met kerrie-kokos. Een makkelijk receptje en ook nog eens snel klaar! Hij was lekker maar iets meer pit had voor ons wel gemogen. Voor wie van meer pit houdt, kan er wat scherpere kerriepoeder bijdoen.

Ingrediënten voor 3 personen:

  • 700 gram kipfiletreepjes
  • 250 ml kokosmelk
  • 200 gram peultjes
  • 1 gele paprika
  • 6 grote champignons
  • 3 eetlepels kerrie
  • olijfolie

Bereiding:

  • Snij de paprika in grove stukken.
  • Snij de champignons in schijfjes.
  • Verwarm de pan met olijfolie. Bak de kipfilet erin. Roer voor een 3-tal minuten.
  • Voeg de peultjes, champignons en paprika toe. Laat een 6-tal minuten bakken. Roer regelmatig om.
  • Voeg de kerrie toe. Roer goed.
  • Voeg de kokosmelk toe. Roer goed voor een 2-tal minuten.

 

Advertenties

One thought on “Kip met kerrie-kokos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s