Duitse aardappelsalade

Deze lekkere aardappelsalade proefde ik voor het eerst bij een BBQ. Meteen het receptje gevraagd. Daarna heb ik hem zelf uitgeprobeerd.

Ingrediënten (voor 4 grote eters):

  • 1,2 kg gewassen maar ongeschilde aardappelen, in 6-8 stukken gesneden
  • 10 bosuitjes/ pijpajuin
  • 4 eieren
  • 3 dl mayonaise
  • 2,5 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • peper, zout
  • geknipte bieslook

Bereiding:

  • Kijk de aardappelstukjes beetgaar en spoel ze af met koud water
  • Kook de eieren een 6-tal minuten, daarna afspoelen met koud water
  • Meng mayonaise met de paprika- en kerriepoeder, zout, peper, bieslook in een grote schaal.
  • Snijd de bosuitjes in fijne ringetjes. Meng het onder de mayonaise.
  • Snijd de ei in kleine stukjes. Meng het onder de mayonaise.
  • Meng de aardappelstukjes erdoor.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s