Duitse aardappelsalade

Deze lekkere aardappelsalade proefde ik voor het eerst bij een BBQ. Meteen het receptje gevraagd. Daarna heb ik hem zelf uitgeprobeerd.

Ingrediënten (voor 4 grote eters):

  • 1,2 kg gewassen maar ongeschilde aardappelen, in 6-8 stukken gesneden
  • 10 bosuitjes/ pijpajuin
  • 4 eieren
  • 3 dl mayonaise
  • 2,5 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • peper, zout
  • geknipte bieslook

Bereiding:

  • Kijk de aardappelstukjes beetgaar en spoel ze af met koud water
  • Kook de eieren een 6-tal minuten, daarna afspoelen met koud water
  • Meng mayonaise met de paprika- en kerriepoeder, zout, peper, bieslook in een grote schaal.
  • Snijd de bosuitjes in fijne ringetjes. Meng het onder de mayonaise.
  • Snijd de ei in kleine stukjes. Meng het onder de mayonaise.
  • Meng de aardappelstukjes erdoor.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s