Druiventaartje

Heel makkelijk en snel te maken… een druiventaartje. Enige mindere… onderaan was de bodem wat nattig. Ik halveerde de druiven. Ik denk dat het probleem opgelost is als je de druiven in zijn geheel laat.

Ingrediënten:

  • 400 gram witte pitloze druiven
  • 75 gram bloem
  • 75 gram witte suiker
  • 150 gram mascarpone
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels citroensap
  • 75 ml halfvolle melk
  • boter voor de bakvorm

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 190°C.
  • Vet de bakvorm (24 cm) in met boter.
  • Vul de bodem met de pitloze druiven.
  • Neem een kom en meng de suiker met de eieren tot een glad geheel.
  • Voeg de bloem, mascarpone, de melk en het citroensap toe. Nog even goed mixen.
  • Giet het beslag in de bakvorm, over de druiven.
  • Zet de bakvorm in de oven voor 25 minuten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s