Bananen-chocoladebroodje

Simpel en lekker bij een zondags ontbijtje.

Ingrediënten:

  • 4 velletjes AH (of Koopmans) bladerdeeg (diepvries)
  • 1 ei
  • 1 grote banaan
  • theelepel poedersuiker
  • theelepel citroen

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Prak de banaan. Doe er de suiker en het citroensap door.
  • Leg de velletjes bladerdeeg op de bakplaat. Leg er ook bakpapier onder.
  • Doe wat bananenprak op het bladerdeeg, een beetje van de rand af. Leg er dan wat stukjes chocolade op.
  • Rol het deeg tot een rolletje. Druk de zijkanten dicht.
  • Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
  • Bak de broodjes in 20 minuten goudbruin.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s