Aardappels uit de oven

Ingredienten:

  • 1,2 kg vastkokende aardappelen
  • provencaalse kruidenmix
  • 2 teentjes knoflook
  • peper, zout en nootmuskaat
  • olijfolie

Bereiding:

    • Verwarm de oven op 200 graden.
    • Snij de ongeschilde aardappelen in stukjes. Spoel ze daarna even onder de koude kraan.
    • Vul een ketel met water en doe de aardappeltjes erin. Kook ze tot ze beetgaar zijn.
    • Doe de aardappeltjes in een ovenschaal en giet er wat olijfolie over.
    • Doe de kruidmix erover met twee geperste knoflookteentjes. Voeg peper, zout en nootmuskaat toe.
    • Zet de schotel zo’n 15 minuten in de oven.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s