Tagliatelle met zalm en courgette

Dit receptje zag ik in de AH winkel staan, op de receptenkaarten. Mijn vriend en ik wilden het eens uitproberen. Nu weet ik echt dat warme zalm niet mijn ding is. Ik had nog hoop omdat de zalm op het einde pas toegevoegd wordt.Heb het opgegeten maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Een te felle zalmsmaak die mij niet kan bekoren. Ik weet wel zeker dat de warme zalmliefhebbers dit wel heerlijk vinden. Ook makkelijk om te maken.

Ingrediënten (voor 3 personen):

  • 300 gram tagliatelle (groen en witte van Excellent AH)
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 2 courgettes
  • 200 ml room culinair (campina)
  • 250 gram zalmsnippers (AH)
  • 25 g bakje bieslook
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
  • Snij de ui en bieslook fijn. Snij de courgette in de lengte doormidden. En de helften in plakjes.
  • Verwarm de pan en bak de ui glazig.
  • Voeg de courgette toe en bak voor een 3-tal minuten.
  • Voeg de room toe en laat voor een 2-tal minuten inkoken.
  • Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Roer even om.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s