Pasta Primavera

Dit is een heerlijke, snelle,  vegetarische en pittige pasta. De lente op het bord met al die frisse kleurtjes.
Makkelijk klaar te maken. Het receptje is afkomstig uit het pastaboek van Gino D’Acampo.

Ingredienten voor 4 personen:

  • 8 eetlepels olijfolie
  • 2 rode uien, dunne halve ringen
  • 2 gele paprika’s, in fijne blokjes
  • 1 rode paprika, in fijne blokjes
  • 1 courgette, in fijne blokjes
  • 1/2 theelepel gedroogde chilivlokken
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 400 gram eiertagliatelle
  • zout

Bereiding:

  • Verhit de pan met olijfolie. Bak de uien, paprika’s en courgette met de chilivlokken en tijm in 8 minuten. Roer af en toe om. Voeg zout naar smaak toe. Zet de pan van het vuur.
  • Kook de pasta beetgaar. Giet hem af en doe terug in de ketel.
  • Voeg de groenten toe en schep de pasta 30 seconden om op een laag vuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s